U bent hier: Home / Onderwijs / Afgestudeerden

Afgestudeerden

Op zoek naar een job?

Misschien is een job in het onderzoek wel iets voor jou. Kijk gerust eens op onze pagina met ESAT vacatures voor openstaande betrekkingen in het departement.

De KU Leuven beschikt over een on-line jobcenter. Je vindt hier zowel jobaanbiedingen binnen de universiteit als externe aanbiedingen. Ook de Dienst Studieadvies maakt je graag wegwijs op de arbeidsmarkt.

Tenslotte kan je natuurlijk de bedrijven waar onze afgestudeerden werken als inspiratiebron gebruiken.

Waar komen onze afgestudeerden terecht?

Op een aparte pagina vind je een overzicht van de bedrijven waar onze afgestudeerden werken en van de spin-offs van ESAT. Staat jouw bedrijf of sector er nog niet tussen? Stuur dan gerust een berichtje naar info om dit recht te zetten.

Beroepsverenigingen

  • KVIV: Koninklijke Vlaamse Ingenieursvereniging
  • IEEE: Institute of Electrical and Electronics Engineers

ESAT nieuwsbrieven

Via nieuwsbrieven willen we je op de hoogte houden van het reilen en zeilen van het departement. Als afgestudeerde zou je die normaal bij jou thuis moeten ontvangen. Als dit niet het geval is, stuur dan een e-mail naar info met de juiste adresgegevens.

De reeds verschenen nieuwsbrieven kan je ook bekijken op de nieuwsbrieven-pagina.

Sociale netwerken

linkedin.jpg  Word lid van de ESAT LinkedIn groep!

Alumniverenigingen

De VILv is de Vereniging van Burgerlijk Ingenieurs afgestudeerd aan de KU Leuven. Als alumnivereniging groepeert zij de ingenieurs, afgestudeerd aan de KU Leuven en organiseert zij tal van activiteiten, niet alleen ten behoeve van haar leden, maar ook voor toekomstige ingenieurs.

De Alumni Lovanienses groepeert alle alumni van de KU Leuven.